Bemutatkozás

quadCsapatunk 2003-ban az igényes, kulturált, szabadtéri/outdoor szórakoztatás megvalósítása érdekében jött létre. Az országban elsők között ismertettük meg a quadozás, a quad túrák felejthetetlen élményét. A rendezvények, csapatépítések és túrák hangulata bizonyította a quadok közösségépítő erejét. Továbbra is szeretnénk minél szélesebb körben elérhetővé tenni ezen járművek kipróbálását, és élményekben gazdag kikapcsolódást biztosítani. Napjainkra elértünk oda, hogy egy egész quad flottát tudunk biztosítani a szórakozni kívánóknak. Élje át Ön is a szabadság élményét barátaival, családjával egy izgalmas napon, ahol minden a quadokról szól! Bővebb információért kattintson IDE!

 

2008-ban került a palettánkra és hódította meg a közönséget az egyik legnépszerűbb „játékunk” az EXTRÉM-HINTA, a szimulátor, amely felejthetetlen élményt nyújt mindenkinek. Pörgesd fel magad! A legbátrabbak akár a többszörös terhelést is átélhetnek az átforduló hintában! Bővebb leírás, képek, videók ITT elérhetők!Extrém hintaMindennapjaink egyre népszerűbb járműve a kerékpár. „Guruló” érdekességeink bármely rendezvény csúcspontját jelenthetik. Találja meg kedvencét folyamatosan bővülő bringaparkunkban, ahol jelenleg 25 fajta trükkös kerékpár található! Képek, videók és további információk a trükkös bringákról ITT elérhetőek!

 

Akiknek még mindig marad energiájuk, azok további játékokat találnak nálunk. Összemérhetik tudásukat erőmérős kötélhúzásban, krikettben, célbadobásban, csúzlizásban illetve távcsöves puskával ejthetik el a zsákmányukat, a rejtőzködő fémvadakat.

2015 év elejétől már komplett csapatépítőkkel, rendezvényekkel és felejthetetlen élményszervezéssel vár minden kedves Érdeklődőt csapatunk. Új weboldalunkon bővebben tájékozódhat ITT. Önnek csak hátra kell dőlnie, mi megismerjük igényét, kitaláljuk és megszervezzük élete legjobb napját! EnjoyEvent, hogy a szórakozás valóban élmény legyen!